Način pripreme
U posudu sipamo polovinu mleka (150ml) i dobro ga ugrejemo. U njega stavljamo kvasac, šećer i jednu supenu kašiku brašno. Promešamo i ostavljamo da kvasac nadođe. Treba da se utrostruči.
Za to vreme prosevamo brašno. Pravimo udubljenje. Umutimo jaja sa preostalim sastojcima i u njega dodajemo nadošao kvasac. Zamesimo meko testo koje se ne lepi po rukama i ostavljamo da nadođe.
Kad nadođe delimo ga na tri lope. Svaku loptu razvučemo u krug i prelivamo rastopljenim maslacem. Odozgo stavljamo drugu loptu, takođe razvučenu. Ponovo kravlji maslac i na kraju treću razvučenu koru.
Kad stavimo i tri lista jedan preko drugog uviemo ih u rolat i lagano mesimo, da bude malo duže. Nakon toga od jednog isečemo trouglove, a od dva kraja rolata ostavimo za sredinu pogače. Ponovo ostavim da nadođe. Premažemo žumancetom.
Pečemo u prethodno ugrejanoj rerni na 190 stepeni.