Način pripreme
Jaja i šećer se umute dok ne pobele, dodaje se mleko, ulje, vanila, brašno, kakao, prašak za pecivo i kora limuna narendana na sitno.
Dobro homogenizovana smesa se sipa u posudu za pečenje sa pojkretnim dnom, prečnika 26-28 cm, postavljenim papirom za pečenje. Peče se u zagrejanoj rerni na 180 stepeni dok čačkalica ne bude suva.
Nakon što je ispečen kolač se hladi, ravna se pomoću konca, a sa malim kalupima se iseku prozvoljni oblici u kolaču. Isečeni delovi kolača se samelju u mrvice.
Puding se rastvara u 100 ml hladne vode. Mleko se stavi da provri i uz neprestano mešanje se dodaju puding i šećer u krem, kuva se 5-7 minuta.
Kolač se preliva toplim kremom, tako da popuni dobijene isečene oblike i da krem prekrije i izravna kolač. Odozgo se posipa mlevenim mrvicama i ostavlja se da se stegne i upije u frižideru 2-3 sata.