Čorba od cvekle i šargarepe

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
09/01/2018
"Perfektna čorba - lagana, ukusna i zdrava "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 155
  • Pregledi tokom meseca33
  • Pregledi tokom sedmice10
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zagrejte maslinovo ulje. Dodajte luk, šargarepu i celer, koje ste prethodno sitno iseckali. Dinstajte dok povrće ne omekša.

Dodajte sitno iseckane cveklu i krompir, začine, bujon i 1 šolju hladne vode.

Kada proključa, smanjite temperaturu i ostavite da se krčka, dok cvekla ne omekša. Sklonite sa vatre i sklonite majčinu dušicu i lovorov list.

Ispasirajte čorbu. Kuvajte na niskoj temperaturi oko 5 minuta. Dodate biber i so.

Poslužite sa pavlakom i posipajte mladim lukom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar