Pastirski đuveč

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
15/01/2018
"Malo zaboravljeno, ali veoma ukusno staro seosko jelo sa povrćem"
Priprema20 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno65 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 336
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zagrejte maslac i propržite luk, koji ste iseckali na kolutiće. Čim omekša, dodajte očišćene i iseckane paprike i ostavite ih da se isprže.

Nakon toga dodajte i očišćen i iseckan paradajz. Ponovo pržite sa njima, posolite i smesu isipajte u tepsiju.

Preko posipajte izmrvljen sir. Umutite jaja sa kiselim mlekom, iseckanim peršunom i brašnom i prelijte jelo dobijenom smesom.

Stavite pastirski đuveč u rernu da se peče dok ne dobije finu koricu.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar