Svinjska kolenica sa pečurkama

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
16/01/2018
"Je l znate u čemu je tajna sočne svinjske kolenice? Evo ga jedan provereni recept sa pečurkama i origanom, koji će vas naterati da poližete prste"
Priprema20 min.
Kuvanje80 min.
Ukupno100 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 115
  • Pregledi tokom meseca33
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Stavite kolenicu da se u potpunosti skuva, pa zatim uklonite kosti i isecite meso. Pečurke isecite na listiće, a luk na polumesece.

Zagrejte malo ulja u tiganju, propržite luk i dodajte pečurke zajedno sa malo bujona od svinjskog mesa. Neka se tako dinsta dok pečurke ne omekšaju, pa dodajte biber i so.

Čim omekšaju, dodajte topljeni sir, beli luk, origano i bosiljak. Stavite svinjsko meso kod povrća, pa neka se sve dinsta nekoliko minuta. Poslužite jelo dok je toplo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar