Način pripreme
Isecite dve vrste mesa na tanke trakice približno iste veličine.
Očistite povrće, luk i perčurke isecite na polumesec, paprike - na komada pod naklonom, a šargarepu - na trakice. Beli luk izgnječite u avanu.
Stavite ulje u vok tiganj, ugrejte ga i stavite svinjetinu, promešajte i pržite oko 5 minuta dok ne dobije zlatnu boju. Izvadite na ubrus i stavite piletinu u tiganj. Pržite nekoliko minuta i izvadite.
U tiganj stavite luk, beli luk, đumbir i ljutu papriki. Promešajte i pržite nekoliko sekundi. Dodajte šargarepu, papriku i pečurke. Promešajte i pržite 3 minuta dok povrće ne omekša.
U posudu stavite soja sos, vodu, skrob, začine, sirće i šećer.
Promešajte i sipajte u tiganj, kuvajte minut i skinite sa vatre. Na kraju pospite susamom i servirajte uz prilog od kuvanog pirinča.