Pohovani riblji file

24/01/2018
"Mi vam kažemo da znate - ovaj pohovani riblji file popije duplo više piva nego što mislite "
Priprema10 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno25 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano489
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • riblji file - 4 komada, oslić, hek, bakalar
  • so
  • biber
  • brašno - 4 supene kašike
  • belanca - 2 komada
  • pivo - 200 ml
  • ulje - za prženje
* merne jedinice

Način pripreme

Umutite belanca sa prstohvarom soli na sneg.

Riblje filete pospite solju i biberom.

U posudu stavite pivo, dodajte malo soli, biber i brašno. Mutite dok ne dobijete homogenu smesu, nakon toga dodajte belanca.

Pažljivo mešajte spatulom da bi smesa ostala vazdušasta.

Potopite svaki file u smesu, ocedite i stavite u ugrejano ulje da se prži.

Ocedite na ubrusu.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar