Taljatele sa slaninom i pečurkama

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
28/01/2018
"Danas na ručak zovemo samo obožavaoce italijanske kuhinje. Nemojte se gurati, molim vas "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 316
  • Pregledi tokom meseca16
  • Pregledi tokom sedmice7
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte taljatele prema uputstvu na pakovanju. Ocedite ih i ostavite da se ohlade.

Isecite slaninu na male komade i dinstajte ih u maslacu.

Dodajte pečurke, isečene na kriške i kuvajte dok ne omekšaju, uz neprestano mešanje.

Skinite posudu sa vatre i ostavite da se ohladi.

Dodajte majonez u taljatele i promešajte.

Dodajte slaninu, pečurke i kukuruz. Servirajte u odgovarajućoj posudi.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar