Način pripreme
Ugrejte rernu na 170 stepeni.
Umutite jaje sa šećerom dok ne pobeli. Dodajte ulje, sveže mleko, brašno pomešano sa praškom za pecivo i mlevenim orasima. Nakon svakog dodatog sastojka mutite mikserom. Gotovu smesu sipajte u kalup, 20 cm, sa ivicama koje se skidaju. Koru pecite u ugrejanoj rerni. Gotovu koru ostavite da se ohladi u kalupu.
Za krem:
Na ringlu stavite 700 ml svežeg mleka, u ostalih 200 rastvorite 3 pudinga, šećer i vanilin šećer. Kad mleko provri dodajte puding i mešajte dok krem ne provri. Kad provri skinite sa vatre.
Ostavite da se ohladi i s vremena na vreme mutite da se ne svori korica.
Umutite mekani maslac mikserom i dodajte po malo hladnog fila.
Mutite dok ne dobijete mekan, gladak fil. Dobijeni fil sipajte preko kore u kalupu.
Ostavite na 2 sata u frižideru.
Skinite ivice kalupa i ukrasite.