Teleći jezik sa kačkavaljem iz rerne

Jelena AndonovJelena AndonovDžedaj93711
19/02/2018
"Izvanredno jelo, koje se bukvalno topi u ustima "
Priprema20 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano214
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Oba teleća jezika skuvati dok ne budu gotovi, pa, dok su topli, ih oljuštiti. Naseći ih na kriške, debljine oko 0.5 cm, pa ih posoliti i pobiberiti.

Zagrejati malo maslaca i sotirati pečurke, nasečene na kriške.

Nasečene teleće jezike poređati u odgovarajuću tavu, pa između njih staviti šampinjone. Po želji dodati kisele krastavčiće.

Posuti narendanim kačkavaljem i zapeći jelo u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni, oko 20 minuta.

Pre serviranja posuti sitno iseckanim peršunom. Prijatno!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar