Pečeni kamamber sa belim lukom

02/03/2018
"Prefinjeno, aromatično i izuzetno ukusno - preporučujemo "
Priprema5 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno15 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano267
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • kamamber - 1 pogača
  • beli luk - 3 - 4 čena
  • so
  • aleva paprika
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite poklopac na kamamberu. Ja ga ne vadim iz njegove drvene posudice. Napravite nekoliko rupuca i začinite solju, alevom paprikom i uljem.

Beli luk oljuštite i svaki čen isecite na dva dela. Oljušten beli luk stavite u rupice u siru, stavite poklopac i pecite. Ja ga pečem u istoj drvenoj posudici.

Odlično predjelo, servirajte toplo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar