Supica sa svinjskom kolenicom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77153
08/04/2018
"Znate li šta je ukusnije od domaćih pihtija? Supica sa svinjskom kolenicom "
Priprema15 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno65 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano180
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Dobro skuvamo kolenicu, tako da je odvojimo od kosti. Sklanjamo kožu i kost.

U šerpu, u kojoj se kuvala kolenica, stavljamo u bujon isečen crni luk, narendanu šargarepu i papriku.

Kuvamo oko 15 minuta i dodajemo krompir isečen na kocke i bujon od povrća. Na kraju dodajemo i skuvano meso.

Smanjujemo ringlu i na tihoj vatri kuvamo još 30 minuta, dodajemo i biber i so.

Kad je supa već gotova, sklanjamo sa ringle i posipamo peršunom. Serviramo toplu s prepečenom kriškom hleba.

Prijatno!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar