Kupusnik sa kiselim kupusom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79553
09/04/2018
"Postoje samo tri razloga da ostavljate kiseli kupus - za sarme, za salatu i za najukusniji zelnik sa kiselim kupusom "
Priprema30 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno75 min.
Porcije12
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano243
  • Pregledi tokom meseca13
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • kore za pitu - 1 pakovanje
  • ulje - 1 šolja, za prženje
  • masnoća - 1/3 šolje, za posipanje
  • glavica kiselog kupusa - 1 veća
  • praziluk - 2 struka
* merne jedinice

Način pripreme

Iseckajte praziluk na sitno i zapržite ga u delu masnoće. Isečen kupus takođe zapržite - zatvorite poklopcem da se izdinsta.

Nakon što kupus omekša pripremite podmazanu posudu.

Poređajte kore posipajući ih masnoćom i na dve kore stavljajte prvo nadev od kupusa, a posle - nadev od praziluka.

Završite zelnik sa dve kore i isecite na krupne kvadrate.

Prelijte vodom u pospite masnoćom.

Pecite kupusnik dok ne porumeni.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar