Zečja čorba sa pirinčem
Заешка Супа с ориз
bonapeti.rs»Recepti»Supe»Čorbe»Supa od Zečetine»Zečja čorba sa pirinčem

Zečja čorba sa pirinčem

Vanya GeorgievaVanya Georgieva
Početnik
1k464k95
Zečja čorba sa pirinčem
Fotografije: Vanya Georgieva
1 / 2
17/04/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
80 min.
Ukupno
95 min.
Porcije
6
"Ukusna seoska čorba, o kojoj danas samo možemo da maštamo"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Stavite žečetinu da se kuva, a zatim uklonite kosti i sitno iseckajte.

U šerpu sipajte ulje i malo prodinstajte mladi luk, a zatim sipajte bujon, u kojem se kuvalo meso.

Kada čorba provri, dodajte pirinač, meso i nanu. Po želji, možete dodati začine.

Kuvajte čorbu dok se pirinač ne skuva, a ako želite, možete je i zapržiti, ali i kada je bistra, bude veoma ukusna i aromatična.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: