Krambl od badema sa kajsijama

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67813
18/04/2018
"Možemo nadugo i naširoko da vam objašnjavamo kako se nežna tekstura kajsija kombinuje sa hrskavom koricom, a možete da se uverite i da probate ovaj recept "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano299
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Kajsije se vade iz kompota i cede se u cediljki 1 sat. Brašno se seje i meša sa šećerom i maslacem isečenim na kocke.

Bademi se melju u prah i dodaju se u smesu. Promeša se i protrlja rukama dok se ne oforme mrvice.

U posudu za pečenje, namazanu masnoćom, stavlja se braon šećer, odozgo se ređaju kajsije i pospipaju se mrvicama. Peče se 30 minuta na 180 stepeni.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar