Teletina na indijski način

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79973
20/04/2018
"Predstavljamo vam jednu egzotičniju varijantu omiljene kuvane teletine - teletina na indijski način "
Priprema50 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno170 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano624
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom sedmice9
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo meso na sitne parčiće i zapržimo ga.

Izvadimo i u istu masnoću stavljamo prethodno isečen na kriške i blanširan luk. Dodajemo 2 kašike brašna i jednu karija.

Prelivamo toplom vodom ili bujonom i dodajemo mleko. Dobro promešamo, stavljamo maslac i oljuštene i na parčiće isečene jabuke. Ostavljamo jelo da vri na tihoj vatri dok meso ne omekša.

Izvadimo meso rešetkastom kašikom i ostavljamo sa strane za serviranje.

Pasiramo luk i jabuke i garniramo meso s pirinčem. Serviramo supu odvojeno od mesa.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar