Gapačo sa celerom i svežim korijanderom

28/04/2018
"Svež, još svežiji, najsvežiji gaspačo sa korijanderom i celerom "
Priprema15 min.
Ukupno15 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano78
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pomešajte sve sastojke u blenderu ili multipraktiku. Sameljite dok ne dobijete glatko pire.

Gustina treba da bude kao gust domaći sok ili krem supa. Ako je potrebno dodajte hladnu vodu ili više paradajza.

Ostavite gaspačo u frižideru nekoliko sati dok se dobro ne ohladi, servirajte kao i tarator u čaši ili posudi.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar