Način pripreme
U tiganju se karamelizuje 1 šolja šećera i sipa se na dno kalupa za kolač.
Odvojeno se u posudu razbiju 4 jaja, dodaje se sveže mleko (2 velike šolje), vanila, 3 kašike, šećera i renda se kora pomorandže. Sve promeša mikserom i sipa se u kalup za kolač.
Nakon toga u posudu se razbiju 3 jaja i dodaje se 1 velika šolja šećera. Muti se mikserom u penu. Nakon toga se dodaju ulje i sveže mleko. Nakon krtakog mešanja dodaju se i brašno, prašak za pecivo, kakao i renda se kora pomorandže.
Smesa se meša dobro i takođe se sipa u kalup za kolač preko prve smese pomoću kutlače.
Kalup za kolač se stavlja u drugu posudu za pečenje sa toplom vodom.
Desert se peče u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 15 minuta, nakon čega se rerna smanjuje na 175 stepeni.
Nakon što bude gotova ostavlja se da se potpuno ohladi, čuva se u frižideru nekoliko sati i okreće se na tepsiju.