Taljatele sa teletinom i sosom od pavlake

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79703
21/05/2018
"Ne postoji način da izbegnete poziv za toliko ukusnu pastu sa teletinom i sosom od pavlake "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 050
  • Pregledi tokom meseca10
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte taljatele prema instrukcijama proizvođača. Ocedite i sipajte u posudu za pečenje namazanu uljem.

Isecite teleće meso na tanke i duge trakice. Očistite i isecite pečurke na tanke kriške.

Zagrejte maslac u tiganju na umenenu temperaturu na ringli i zapržite trakice mesa. Pržite oko 10 minuta, mešajući povremeno.

Dodajte pečurke i promešajte. Začinite origanom, solju i biberom. Kuvajte još oko 10 minuta.

Izvadite meso i pečurke i sipajte pavlaku u tiganj. Mešajte nekoliko minuta.

Sipajte sos preko taljatela u posudu za pečenje, a odozgo poređajte meso i pečurke.

Pospite parmezanom i zapecite oko 5 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar