Kritski kritaraki sa teletinom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67413
02/06/2018
"Da uzmemo primer od grka - oni znaju kako da uživaju u životu jedući ukusni kritaraki sa teletinom "
Priprema10 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno50 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano234
  • Pregledi tokom meseca10
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isečete meso na krupne parčiće i zapečete ga sa maslinovim uljem u odgovarajućoj šerpi dok ne dobije prijatnu zlatastu boju. Dolivate čašu vode i ostavlje meso da uvri.

Ako je potrebno možete da dodate još malo vode. Kada uvri, sipate i vino i počinjete da rendate paradajz.

Kada vino uvri i ostane samo na masnoći, sipate paradajz i promešte da se pomalo zgusne.

Skuvate u drugoj šerpi kritaraki (kuva se kao pasta) i dodajete u meso.

Dobro promešate i servirate sa narendanim kačkavaljem.

Ukus je jedinstven, preporučujem vam ga vruć!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar