Bonapeti.rs»Recepti»Jela od povrća»Brza predjela»Pečurke sa lukom i paradajzom

Pečurke sa lukom i paradajzom

Vanya GeorgievaVanya Georgieva
Guru
1k2584k
Pečurke sa lukom i paradajzom
Fotografije: Vanya Georgieva
2 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
35 min.
Porcije
4
"Veoma ukusno, veoma brzo i veoma voljeno jelo od povrća"

Potrebni sastojci

  • pečurke - 600 g
  • luk - 1 - 2 glavice
  • paradajz - 3 komada
  • začin od povrća - 1 kašičica
  • biber
  • aleva paprika
  • nana
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite pečurke i isecite na krupne parčiće ili ivice. Luk isecite na polumesece a paradajz na kocke ili oljušten i pasiran.

U malu šerpu ili posudu stavite ulje i pečurke, izdinstajte blago, nako toga dodajte luk i paradajz.

Ostavite da se krčka na umerenoj ringli, a malko kasnije začinite začinima.

Isključite jelo nakon što se zgusne i ostane na masnoći.

Servrajte tople pečurke.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: