Musaka sa mlevenim mesom i pastom

30/06/2017
"Super musaka, ali ne sa krompirom - po našem mišljenju, ovo je pravo kulinarsko čudo "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 533
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting-

Potrebni sastojci

  • testenina - 250 g trobojni fusili
  • mleveno meso - 300 g
  • luk - 1 glavica
  • šargarepa - 1 komad
  • paradajz - 2 - 3 komada iz konzerve
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • so
  • biber
  • za preliv
  • jaja - 3 komada
  • kiselo mleko - 400 g
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite sitno šargarepu i luk. Izdinstajte u ugrejanoj masnoći.

Dodajte mleveno meso i kad se proprži dodajte paradajz. Dodajte začine i skinite sa vatre.

Skuvajte testeninu prema uputstvu na pakovanju. Ocedite i siajte u namazan pleh.

Dodajte mleveno meso i lepo promešajte. Umutite jaja sa mlekom i prelijte sastojke.

Pecite na 200 stepeni oko 25 minuta.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija