Ekstrakt stevije pomešamo sa biljnim uljem.
Smesom namažemo temeljno svaku koru pomoću četke. Posipamo ravnomerno bundevu i posipamo koštunjavim voćem i aromama....
StevijaStevija je zaslađivač, dobijen iz istoimene biljke. Njena slatkoća oko 300 puta prevazilazi onu u običnom šećeru. Stevija kema kalorije, njen glikemijski indeks je nula i na povećava nivoe šećera u krvi....
Postepeno dodajemo ulje, steviju, vanilu, kiselo mleko, brašno i steviju. Mutimo mikserom u glatku smesu.
Sipamo smesu u namazane kalupe za mafine, puneći ih samo do pola....
Treba vam nekoliko sočnih limuna sa pijace, šećer (smeđi šećer, med, stevija) za zaslađivanje i voda za razređivanje.
Citruse pažljivo oprati, zato što je i kora deo recepta....
Izvadite i dodajte protein u prahu i zaslađivač (steviju), šećer, smeđi šećer, med, tečni zaslađivač itd.).
Sve dobro promešajte.
Poređajte banane u krug odozgo.
Poređajte i čokoladu....
Pomešamo rendane jabuke, ulje, steviju, vanilu, kiselo mleko, prašak za pecivo i kukuruzno brašno.
Sa malo ulja namažemo kalup za kuglof i poređamo komade jabuke po dnu....
Nakon toga dodajemo jaja, sitan sir, kakao i steviju. Lepo promešamo.
Na kraju sipamo brusnice i promešamo kašikom.
Pokrivamo folijom i stavljamo u frižider na 1 sat....
Ako vam treba malo slatkoće, možete dodati čisti tečni koncentrat stevije.
Stavite poklopac na posudu i promućkajte nekoliko puta.
Za uspešno ispiranje usta dovoljno je jedno ispiranje usta....
Pasirajte avokado u blenderu, dodajte kokosovo ulje (ako je tvrdo, treba da ga rastopite u mikrotalasnoj ili na pari), oljuštenu bananu, kakao, vanilu i steviju, po vašem ukusu i želji....