bonapeti.rs»Članci»Dijete»Osmočasovna dijeta garantuje mršavljenje i brži metabolizam

Osmočasovna dijeta garantuje mršavljenje i brži metabolizam

Antonia R.Antonia R.
Džedaj
681
Osmočasovna dijeta garantuje mršavljenje i brži metabolizam

Jednostavan i u isto vreme veoma efikasan režim ishrane će vam pomoći da se oslobodite viška kilograma, takođe i da dugotrajno poboljšate metabolizam.

Zove se osmočasovna dijeda, osnovni princip je poštovanje da se hranite 8 sati, osim toga treba da izbegavate previše masnu i slatku hranu kažu dijetolozi.

Ljudi koji su podložni ovoj dijeti dele da su u isto vreme smršali i poboljšali metabolizam. Mnogo eksperata otkriva da tajna mršavljenja nije u gladovanju, nego u ishrani zdravim namirnicama i to u tačno određeno vreme.

Potrebno je samo strpljenje, pošto za skidanje viška kilograma na zdrav način su potrenbne sedmice, čak i meseci. Ali nemojte da verujete brzim dijetama, one će vam štetiti, a ne biti od pomoći.

Osmočasovna dijeta garantuje mršavljenje i brži metabolizam

Za razliku od njih osmočasovna dijeta se bazira na zdravom principu koji podešava telo da može da se hrani u određeno doba dana. Sami treba da odlučite kada će to biti u zavisnosti od vašeg dnevnog programa.

Ako vam je nabolje da doručkujete u 9 sati, to znači da vaš sledeći obrok treba da bude u 17 h. U periodu između jela možete da pijete tečnost koja ne sadrži šećer i zaslađivače.

Kada se hranite ne postoji limit za porcije, doboljno je da ne uključujete štetnu hranu, koja će razdrazniti vaš želudac i neće vam pomoći da smršate.

Rezultat ove dijete možete očekivati najranije za mesec dana, a vaš metabolizam će biti poboljšan tako da ćete moći da zadržite težinu duže vreme.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest