Bonapeti.rs»Članci»Kulinarski Saveti»Korisni saveti za domaćice početnice

Korisni saveti za domaćice početnice

GERGANA YaNKOVAGERGANA YaNKOVA
Inovator
7336
4 od 4 Fotografije
Kako da pravilno pohujemo meso?
Ako pre pohovanja pospemo meso začinima, sloj prezle se neće odvojiti. Ako dodamo u umućena jaja malo ulja, sloj se takođe neće odvojiti od mesa.

Evo nekoliko korisnih saveta prilikom kuvanja, korisnih za početnice, koje tek treba da savladaju finese kulinarske umetnosti.

Da li znate da će žilavo meso postati mekše, ako u vodu dodate 2-3 kašike sirćeta. Meso starijih životinja će omekšati, ako ga pre kuvanja potopimo na nekoliko sati u smesu od sirćeta i ulja.

U galeriji gore možete videti i druge korisne savete.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji