Bonapeti.rs»Članci»PR Objave»Najbeskorisniji kuhinjski aparati

Najbeskorisniji kuhinjski aparati

Plamena M.Plamena M.
Džedaj
231
Sokovnik

Ima mnogo kuhinjskog pribora, bez koga naš život nikada ne bi bio isti. Ima, međutim, i takvih, koji su potpuno nepotrebni. Evo za kojih osam kuhinjskih aparata samo bacate novac:

Centrifuga za salatu

Kupovina ogromne činije, čija je namena da suši vašu salatu, može da vam se čini zabavnom, ali je krajnje nepotrebna. Operite salatu i jednostavno je ostavite da se ocedi za nekoliko minuta. Osim novca, tako štedite i mesto.

Centrifuga za salatu

Sokovnik

Ma koliko zdravo zvučalo, ovaj aparat je potreban domaćinstvu samo ako ste potpuno ubeđeni da ćete ga koristiti svaki dan. Imajte u vidu da su sokovnici veoma teški za čišćenje, što može da pokoleba i najveće entuzijaste.

Super-secko

Rende je naročito važno u vašoj svakodnevici u kuhinji. Super-secko sa posebnim finkcijama kao što su rendanje sira ili sečenje limuna vam je potpuno nepotreban. Podjednako uspešno možete koristiti obično rende.

Presa za burgere

Ako nemate fabriku sendviča, ovaj uređaj je potpuno nepotreban. Ipak možete da pritisnete pljeskavicu na mnogo drugih načina.

Presa za burgere

Nastavak za mlečnu penu

Koliko god da volite kafu u svim njenim varijantama, ulaganje novca za bilo kakve đinđuve za njenu pripremu je apsurdno. Jedan običan aparat za espreso sa nastavkom za kapućino je sasvim dovoljan.

Mlečna pena

Aparat za vafle

Istraživanja pokazuju, da se ovaj aparat u proseku koristi jednom godišnje. Ako niste obeđeni, da ćete ga koristiti bar dva puta nedeljno, ne kupujte ga. Pravilo u potpunosti važi i za mašinu za testeninu.

Ljuštilica za beli luk

Jednostavno koristite nož. Mnogo lakše, i - besplatno.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest