bonapeti.rs»Članci»Zanimljivo
Zanimljivo

Zanimljivo

Zanimljivi članci i tekstovi iz sveta kulinarstva.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Šta je kafa sa maslacem i kako se priprema?Šta je kafa sa maslacem i kako se priprema?
07. maj
Evgenia
Kafa sa maslacem je najjednostavnija i najtradicionalnija vrsta kafe, koja se kombinuje sa maslacem. Šta je kafa sa maslacem i kako se pravi?
Ulje konoplje - koristi i primenaUlje konoplje - koristi i primenaUlje konoplje deluje efikasno kod bolesti srca i krvnih sudova. Ulje konoplje - koristi i primena:
Mlečne proizvode zamenite ovom hranomMlečne proizvode zamenite ovom hranomMleko, sir i kačkavalj su omiljeni prehrambeni proizvodi. Traženje kvalitetne alternative za mlečne proizvode nekada je težak zadatak, ali nije nomoguć.
Popularne zamene za kravlje mleko koje te spasavaju tokom danaPopularne zamene za kravlje mleko koje te spasavaju tokom dana
13. april
1
Lilia Milkova
Čitav novi niz biljnih alternativa mlečnim proizvodima sada je dostupan za svakodnevnu potrošnju. Osim što pružaju opciju za vegane, ovi proizvodi su takođe korisni za one koji imaju netoleranciju na laktozu.
Hajde da pogledamo neke zabavne činjenice o siru!Hajde da pogledamo neke zabavne činjenice o siru!
12. april
Lilia Milkova
Dokazi o pripremi sira datiraju još od pre 5. 000 godina, iako nije jasno ko ga je prvi napravio. Hajde da pogledamo neke zabavne činjenice o siru!
Šta će se promeniti ako prestanete da konzumirate šećer?Šta će se promeniti ako prestanete da konzumirate šećer?
09. april
Magdalena
Da li ste znali da kada se osoba odrekne šećera, njeno telo se odmah menja? Šta će se promeniti, ako prestanete da konzumirate šećer.
Kako se hrani beba od 8 meseciKako se hrani beba od 8 meseciU osmom mesecu beba je ušla u zreliji period. Prvi zubi su već izbili i ona već ima izgrađen ukus. Kako se hrani beba od 8 meseci?
Pravila da vaš frižider troši manje strujePravila da vaš frižider troši manje strujeFrižider je jedan od aparata u našem domu koji radi od jutra do mraka, svaki dan i samim tim troši mnogo struje. Ako želite da saznate kako da trošite manje struje i tako uštedite novac, onda je ovaj članak za vas.
Kako pomoći sebi biljkama kod pneumonijeKako pomoći sebi biljkama kod pneumonije
15. mart
Gotvi s Didi
Ovde nabrojane lekovite biljke mogu da vam pomognu da izlečite neprijatna stanja poput pneumonije. Osnovna lekovita svojstva biljaka kod lečenja problema sa disanjem.
Kako da postanem vegetarijanac?Kako da postanem vegetarijanac?Ideja za nenasilnost nad svakim živim bićem dovodi do najviše etike koja se nalazi u osnovi evolucionih procesa. Kako da postanem vegetarijanac?