Bonapeti.rs»Članci»Zanimljivo
- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
ZanimljivoKoristi od svinjske masti
12. januar
Gold
ZanimljivoNajpopularnije morsko povrće
06. dec.
Iliana Angelova
ZanimljivoNajskuplji sirevi
05. dec.
Vyara Kadurina
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Liberika - treća omiljena sorta kafeSorta kafe Liberika jedva da se koristi sama za pravljenje pića, već obično u kombinaciji sa drugim vrstama. Specifičnost ukusa Liberike.
18. nov.
Koja su desertna vina?Za proizvodnju desertnih vina najčešće se koriste one sorte grožđa, koje akumuliraju mnogo šećera i odlikuju se jakom aromom.
27. okt.
Najmoderniji kokteli za ovo letoKada pomislite na letnje koktele, verovatno vam padaju na pamet neki klasici: omiljena Margarita, Mohito sa mentom. Ima nekih novih tendencija u koktelima za ovo leto. Koji su kokteli za leto 2023. ?
25. avgust
Deset najpoznatijih italijanskih jelaDeset napoznatijih italijanskih jela. Italijanska kuhinja je jedna od najpoznatijih i voljenih u celom svetu. Ona je šarena, aromatična, opojna. O njoj može da se govori mnogo i nikada neće biti dosta.
29. jul
Neobična trobojna Gauda koju morate probatiGauda Trikolor jeiznenađujući dodatak, koji je bukvalno užitak za čula. Ukus Rosselo Life Tricolor je osvežavajuć, lagan i kompaktan, blago pikantan - što odgovara koloritnom spoljnom izgledu.
28. jul
Domaće vino od aronijeAronija je poznata po brojnim koristima za zdravlje. Domaće vino od aronije takođe. Evo koje su finese kod pripremanje vina od aronije.
07. jul
Da li je opasno jesti hranu, koja je pala na pod?Nije jasno kada i gde je izmišljeno pravilo, po kome je normalno brzo pokupiti i pojesti hranu koja je pala na pod za ne duže od 5 sekundi. Ali da li je to istina?
29. jun
Sambuka liker - italijanska inspiracija sa ukusom anisaLiker Sambuka je alkoholno piće sa aromom anisa, koje se tradicionalno proizvodi u Italiji. Liker je bistra tečnost sa karakterističnom aromom.
12. jun
Fourme d'Amber - šta treba da znamoIme ovog sira potiče od malog grada Amber, koji se nalazi na obroncima planinskih lanaca Fores. Fourme d'Amber (Fourme d'Ambert) je sir od kravljeg mleka.
24. maj
Javorov sirup - kap kanadskog zlataPrema kanadskim standardima, javorov sirup mora da sadrži najmanje 66 šećera. Ne preporučuje se javorov sirup, čija je cena manja od 70 dolara po litru. Zašto je javorov sirup kanadsko zlato?
22. maj
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 808
Recepti
7 886
11 369
Drugo