bonapeti.rs»Članci»Dijete»Dijeta vukodlaka ili kako brzo skinuti kilograme

Dijeta vukodlaka ili kako brzo skinuti kilograme

Dijeta vukodlaka

Kada čujete reč vukodlak, odmah pomislite o krvoločnom biću, koje je tokom dana čovek, a uveče se misteriozno pretvara u vuka, snagom punog meseca. U zavisnosti od Vašeg uzrasta, možda se sećate glumaca iz filma "Sumrak", gde su svi oni vukodlaci dobrog spoljašnjeg izgleda, sa mršavim i mišićastim telima i mnogo, mnogo kose.

Iako su obe asocijacije istinite, one nisu predmet ovog članka. Poslednjih godina, mnogi predstavnici holivudske elite, među njima i Madona i Demi Mur, primenjuju tzv. dijetu vukodlaka, da bi se otarasili viška kilograma. Dijeta vukodlaka usredsređuje obroke na lunarni kalendar, a oni, koji je primenjuju, gube 2 do 6 kilograma dnevno. Jesmo li Vam privukli pažnju?

Evo pet saveta i informacija o razlozima, zbog kojih treba da isprobate dijetu vukodlaka.

1. Nije potrebno da se ponašate ili hranite kao vukodlak.

Nema potrebe da jurite živ plen, da jedete sirovo meso i trčite kroz šumu. Sve što treba da uradite jeste da, u vreme punog meseca i mladog meseca, pijete samo vodu ili sok, u periodu od 24 časa.

Mesečeve mene

2. Morate da izravnite svoje navike u ishrani sa ciklusom svake faze meseca.

Ukoliko rešite da primenjujete dijetu vukodlaka, moraćete da izravnite svoje navike u ishrani sa ciklusom svake mesečeve mene. Ovo će Vam pomoći da izgubite višak kilograma najbrže moguće. Ukoliko rešite da isprobate ovu dijetu, kupite lunarni kalendar, ili, ako imate iPhone ili Android, možete skinuti aplikaciju Luna Solaria.

3. Mesec ima ozbiljno delovanje kod ove dijete.

Mesec deluje na ravnotežu vode u telu, kao što deluje na plimu. Telo čoveka se sastoji od 60% vode. Kada mesec uđe u fazu mladog meseca ili punog meseca, njegova gravitacija se kombinuje sa Suncem. Tada su mesečeva gravitacija i uticaj najjači. Ovo traje 24 sata.

Freš

Ukoliko primenjujete dijetu, gladovanje dozvoljava čišćenje organizma, toliko moćno da to nije moguće ni sa jednom drugom dijetom ili programom detoksikacije. Poznato je da mesec deluje na raspoloženje, i pravilno odabrani trenuci za gladovanje mogu smanjiti intenzitet stomačnih grčeva.

4. Bez veštačkih šećera.

Pijte onoliko vode, koliko je to moguće, da bi dobili najbolje rezultate, ali ako ne podnosite samo ukus vode, dozvoljeno je piti i prirodan sok, bez veštačkih šećera. Ukoliko više volite čaj - nema problema, ali samo ako ga zasladite prirodnim pčelinjim medom.

5. Postoje dve varijante ove dijete - osnovna i proširena

Osnovna verzija dijete vukodlaka predstavlja danonoćni post u vreme mladog meseca ili punog meseca, uz unos jedino soka ili vode.

Proširena varijanta obuhvata sve mesečeve mene. Za razliku od osnovne varijante, kod proširene morate celodnevno postiti u svakoj novoj fazi meseca.

Dijete vukodlaka deluje dovoljno jednostavno da je probate. Oni koji jesu, beleže neverovatne rezultate. Samo ne zaboravite da nabavite potrebne namirnice, i pažljivo pratite mesečeve mene, da bi dobili najbolje rezultate.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest