Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Kako se Pravi Kvasac
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Ako ne kuvate prvi put i već znate kako da kuvate meso na vatri, dajte slobodu eksperimentima - nove marinade i začini će vam pomoći da diverzifikujete...

Možete da koristite kako mlečnu tako i belu čokoladu za pripremu slatkog fondua....

Nakon 7-10 dana će kvas početi da raste, napraviće se balončići, koji će se pojaviti na površini odmah nakon mešanja - to je znak da je kvas spreman...

To je lako, može se uraditi samo ako imate zrna - pšenična, ječmena ili ražana, hmelj, pivski kvasac.
Prvo treba da pripremite zrna....

Ako naučite da ga pravite, lako ćete moći da spremite svakakve deserte....

Dobro je da se isprate sastojci striktno kako su napisani u receptu, pogotovo ako ga prvi put pripremate....

Kada se ova korisna bakterija uključuje u proces pravljenja sira, zavisi od vrste plavog sira, koji se pravi....

Nakon sledećih 10-15 minuta sir u činiji će se zgusnuti i pretvoriće se u lepljivu smesu....

Međutim, da napravite ukusan domaći desert, potrebno je da znate kako se pravi slatko testo....
Rejting
4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: