Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Kako se Pravi Kvasac
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako se Pravi Kvasac

Kako se Pravi Kvasac

Otkrij 12 ideja iz naših kolekcija za: Kako se Pravi Kvasac
Kako se prave perlice šećera?Kako se prave perlice šećera?da se drži u ruci, da bude lepljiv, prebacuje se na papir za pečenje i na malo brašna i nakon što se osuši, usitnjava se na male komade....
Ovako se pravi kora za tortuOvako se pravi kora za tortu
Evo ovako se pravi kora za tortu....
Pastrmka na roštilju sa marinadom - kako se pripremaPastrmka na roštilju sa marinadom - kako se priprema
Kuvanje rečne pastrmke treba da bude u skladu sa nekoliko pravila....
Kako se pravi zaprškaKako se pravi zaprška
Sa alevom paprikom i brašnom se pravi zaprška za većinu čorbi....
Kako se pravi fonduKako se pravi fondu
Fondu je francuska reč koja znači rastopljen. Ali sam proces kulinarske obrade proizvoda na ovaj specifičan način dolazi iz Švajcarske. Tokom zime...
Kvas i hleb od kvasaKvas i hleb od kvasa
Nakon 7-10 dana će kvas početi da raste, napraviće se balončići, koji će se pojaviti na površini odmah nakon mešanja - to je znak da je kvas spreman...
Kako se pravi šarena soKako se pravi šarena so
Tako što u nekim delovima severne Bugarske prave šarenu so samo od čubra, aleve paprike i piskavice....
Kako se pravi pirinčano mleko?Kako se pravi pirinčano mleko?
Proizvod od pirinčanog mleka je mnogo izdržljiviji od pravog mleka....
Kako se pravi kiseli kupusKako se pravi kiseli kupus
Ovde ćemo vam predložiti dva recepta, koji će vam pomoći da spremite ukusan i hranljiv kiseli kupus, sa kojim ćete praviti raznolike menije tokom...
Kako se pravi domaće pivoKako se pravi domaće pivo
Dodajte pivski kvasac, so i šećerni sirup, promešajte i ostavite na hladnom oko pet sati....
Kako se pravi idealni patišpanjKako se pravi idealni patišpanj
Ako naučite da ga pravite, lako ćete moći da spremite svakakve deserte....
Kako se pravi masno testoKako se pravi masno testo
Pravite rupu u brašnu, koje je već pomešano sa mastii i sipajte jaje....

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: