Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Kako se Pravi Kvasac
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Kuvanje rečne pastrmke treba da bude u skladu sa nekoliko pravila....

Fondu je francuska reč koja znači rastopljen. Ali sam proces kulinarske obrade proizvoda na ovaj specifičan način dolazi iz Švajcarske.
Tokom zime...

Nakon 7-10 dana će kvas početi da raste, napraviće se balončići, koji će se pojaviti na površini odmah nakon mešanja - to je znak da je kvas spreman...

Proizvod od pirinčanog mleka je mnogo izdržljiviji od pravog mleka....

Tako što u nekim delovima severne Bugarske prave šarenu so samo od čubra, aleve paprike i piskavice....

Dodajte pivski kvasac, so i šećerni sirup, promešajte i ostavite na hladnom oko pet sati....

Ako naučite da ga pravite, lako ćete moći da spremite svakakve deserte....

Međutim, da napravite ukusan domaći desert, potrebno je da znate kako se pravi slatko testo....
Rejting
4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: