bonapeti.rs»Članci»Šta je zbog čega korisno»Voće koje nevidljivo ubrzava metabolizam

Voće koje nevidljivo ubrzava metabolizam

Plamena M.Plamena M.
Džedaj
2312
1 od 5 Fotografije

1. Pomorandže


Poznate kao najbolji citrusi za mršavljanje, sadrže malo kalorija i mnogo korisnih materija. Pomorandže smanjuju apetit i najviše potrebu za slatkim. Njihova redovna konzumacija hidrira teli i optimizuje rad sistema za varenje - ključ kod mršavljenja;

Želite da smanjite težinu, ali nemae vremena za teške vežbe i iscrpljujuće dijete - nema problema. Možete da smršate ako uložite u pravo voće.

Svakodnevno kozumiranje svežeg voća garantuje skidanje suvišnih kilograma i to brže nego što ste pretpostavljali. Mršavljenje s voće ne obavezuje da se ograničavate. Ovi ukusni darovi prirode smanjuju apetit i uskoro ćete primetiti kako vam se porcije smanjuju.

Voće je posebno važno i životno neophodno za poboljšanje metabolizma. Neko od njih u sastavu ima veoma važne antioksidanse. Oni ubrzavaju razmenu materija i regulišu sistem za varenje, poboljšavajući njegov rad. Konzumiranje voća zaustavlja zadržavanje suvišnih tečnosti i detoksikuje organizam.

Sve koristi, karakteritične za voće, važne su za proces mršavljenja. Kojih su pet najmoćnijih aktivatora metabolizma, vidite u galeriji gore.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji