Napici koji pročišćavaju jetru i sagorevaju masti u stomaku

đumbirova voda za čišćenje jetre

Ponekad mislimo da su neki organi važniju od drugih zato što imaju značajnu funkciju, kao što je srce i pluća na primer.

Treba naglasiti da svaki organ igra veoma važnu ulogu u našem telu, zbog čega svakom treba posebna nega. Ovde ćemo podcrtati važnost jetre i kako možete pomoći da bude zdrava.

Kako da se brinete o jetri, a da telo ne pati?

Ovaj napitak će očistiti vašu jetru i poboljšaće njenu funkciju. Jetra je odgovorna za izbacivanje toksina u krvi tako da kada ne radi kako treba, možemo imati hiljade problema, koje se stvaraju od gomilanja toksičnih jedinjenja i otpada. Možemo patiti od masnoće u jetri, hepatitisa i ciroze.

Jetra je u stanju da se oporavi, ali ako je naša hrana nezdrava, ovaj proces je komplikovan. Postoje komplikovana jedinjenja koja ne mogu biti prerađeni to su alkohol, slatkiši i nezdrava hrana.

U takvim slučajevima treba da umamo u vidu metode lečenja koje poboljšavaju i olakšavaju proces. Pogledajte koji napici pročišćavaju jetru:

čaj od kamilice pomaže za čišćenje jetre

- Čaj od kamilice - Pripremite čaj od kamilice i poijte ga pre spavanja. To će vam pomoći da bolje spavate, da očistite debelo crevo i da poboljšate rad jetre.

- Đumbir i limunska voda - Odsecite parče đumbira i pola limuna. Skuvajte vodu i dodajte dva sastojka da vru 5 minuta, ostavite da se ohladi. Pijte 1 čašu od leka svako veće u trajanju od dve nedelje.

- Ovsene pahuljice - Potopite čašu ovsenih pahuljica na sedam sati, nakon toga procedite i sameljite u blenderu sa 1 supenom kašikom cimeta i čašom vode. Pijte ovaj topao lek svako veče, ovsena vlakna će poboljšati sve procese u vašem sistemu organa za varenje.

Koritstite jedan od ovih recepata i osetićete razliku. Ovo su odlični napici za detokcikaciju jetre.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji