Kako da narendamo čokoladu?
Kako da narendamo čokoladu?
08. avgust
. Takođe, poželjno je da čokolada bude na sobnoj temperaturi, a ne direktno izvađena iz frižidera. Čokoladu možete narendati na ...
Kako da narendamo đumbir?
Kako da narendamo đumbir?
27. april
čuvajte najmnaje 12 sati. Kod gripa ili nazeba svaki dan uzimajte po jednu kašičicu 3 puta dnevno, ali samo drvenom ili plaštičnom kašičicom. Koren ...
Kako da najlakše narendamo bundevu za pitu?
Kako da najlakše narendamo bundevu za pitu?
12. mart
kojim se susrećemo ne samo mi, već i sve domaćice, koje reše da prave pitu od bundeve, je kako da lako narendaju bundevu. Ipak, pre nego ...
Kako da rastopimo čokoladu?
Kako da rastopimo čokoladu?
zadatak, naročito kada treba da ga napravite po prvi put. Veoma je važno da prilokom pripreme rasropite i temperirate čokoladu na odgovarajućoj ...
Kako da sebi napravimo toplu čokoladu?
Kako da sebi napravimo toplu čokoladu?
26. januar
pripreme tople čokolade, od presudnog je značaja da se umuti pena od mleka. Ovo se radi da bi se molekuli masti grupisali i kako bi dali ...
Kako da tortu prelijemo čokoladom?
Kako da tortu prelijemo čokoladom?
29. dec.
. Čokladna glazura za prelivanje torti se pravi od čokolade istopljene u vodenoj kupci i koju se dodajte maslac. Standardni recept za ...
Kako se pravi čokoladni ganaš?
Kako se pravi čokoladni ganaš?
16. april
napravili zaista lep ganaš, potrebna su vam samo dva proizvoda - čokolada i pavlaka. Tajna kod pripreme čokoladnog ganaša je korišćenje samo ...
Kakao mafini sa mlečnom čokoladom
Kakao mafini sa mlečnom čokoladom
Pomešajte sastojke i dodajte im komadiće čokolade. U drugoj činiji umutite jaja sa uljem. Napravite udubljenje u suvoj smesi i u udubljenje sipajte ...
Kakao kolač sa mnogo čokoladne glazure
Kakao kolač sa mnogo čokoladne glazure
180 stepeni dok ne bude gotov. Pečeni kolač ostavljamo da se ohladi. Za to vreme pripremamo glazuru, na pari rastopimo čokoladu, tečnu ...
Kako se topi čokolada na pari?
Kako se topi čokolada na pari?
30. mart
čokolada na pari. Prvo i najvažnije pravilo je da se oduprete iskušenju i da ne pojedete čokoladu pre nego što je istopite. Drugo, ...
Kako se koristi čokolada za kuvanje?
Kako se koristi čokolada za kuvanje?
Čokolada ima široku primenu u poslastičarstvu, ali da bi se koristila za pripremu različitih ukusnih deserata, ona treba da se rastopi - to je ...
Novogodišnja kakao torta sa čokoladom
Novogodišnja kakao torta sa čokoladom
okrenite ih sa gornjim delom na gore. Fil i glazuru stavite kad se kore potpuno ohlade. Za fil pomešajte na pari izmomljenu čokoladu, ...