Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Teleći jezik u sosu od vinaJezik stavite u posudu sa poklopcem, pa dodajte krupno iseckan luk, karanfilić i lovorov list....
Svinjski jezik u maslacu u rerni
Dobija se veoma ukusan jezik u maslinovom ulju.
Svinjski jezik u maslacu u rerni je odlično meze za svako veče!...
Svinjski jezik sa krompirom
Stavljamo svinjski jezik u šerpu u posoljenu vodu da se kuva, zajedno sa lovorovim listom, pimetom i biberom u zrnu....
Teleći jezik sa kačkavaljem
Jezik skuvajte, oljuštite i ostavite ga da se ohladi. nasecite ga na tanke komade i dinstajte ga u maslacu....
Teleći jezik sa sosom
Od brašna i maslaca napravite zapršku, razredite je bujonom u kome su se kuvali jezici....
Teleći jezik na roštilju
Teleći jezik dobro operite.
Možemo koristiti ekspres lonac ili multikuker....
Jezik na lovački način
U šerpu u blago posoljenu vodu stavite jedan lovorov list i nekoliko zrna bibera, skuvajte jezik dok ne bude gotov (60-90 minuta)....
Jezik i škembe sa pečurkama u đuvečari
Kada povrće omekša dodajte škembe i jezik, zapržite kratko....
Teleći jezik i škembići na manastirski način
Odmah nakon kuvanja oljuštite jezik, dok je još topao.
Jezik i škembić isecite na komade....
Svinjski jezik u maslacu sa belim lukom
Možete staviti komadiće jezika u maslac i da ih malo propržite, a možete i samo da prelijete njime gotov jezik u tanjiru....
Teleća glava, jezik i škembe u đuvečari
Odmah čim bude gotovo oljuštite jezik, odvojite glavu od kostiju i isecite jezik i škembe na komade....
Zapečeni svinjski jezik sa maslacem
Pogledajte i koliko dugo se kuva svinjski jezik i koji začini se stavljaju u jezik....
Rejting
3
Ukupno glasalo: 3
51
40
31
20
11
Oceni: