Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Posni Kolač od Jabuka

Posni Kolač od Jabuka

Otkrij 21 recept iz naših kolekcija za: Posni Kolač od Jabuka
Posni kolač od limunaPosni kolač od limunaSa sokom od preostale polovine limuna i prelijte kolač pažljivo uz pomoć kašike. Na kraju pospite kokosovim brašnom....
Kolač od jabuka sa umućenim belancimaKolač od jabuka sa umućenim belancima
Po želji možete servirati kolač od jabuka sa umućenim belancima posut šećerom u prahu....
Kolač od jabuka sa kiselom pavlakomKolač od jabuka sa kiselom pavlakom
Kolač od jabuka sa kiselom pavlakom je gotov....
Kolač od jabuka sa lisnatim testomKolač od jabuka sa lisnatim testom
Kolač od lisnatog testa pecite na 200°C otprilike 25 minuta ili dok se dobije prijatna boja....
Ekonomičan kolač od jabuka sa cimetomEkonomičan kolač od jabuka sa cimetom
Ekonomičan kolač sa jabukama koji miriše na uživanje. Uvek je dobra ideja napraviti takav kolač....
Bezglutenski kolač od jabuka sa šljivamaBezglutenski kolač od jabuka sa šljivama
Isecite na jednake delove i servirajte kolač od jabuka bez glutena sa šljivama sa kuglom ceđenog kiselog mleka ili sladoledom, ako vreme dozvoljava...
Perfektni kolač od jabuka sa kremomPerfektni kolač od jabuka sa kremom
Preko nepečenog kolača od jabuka napravite spiralu od sredine kalupa....
Nemački kolač od jabuka sa cimetomNemački kolač od jabuka sa cimetom
Nemački kolač od jabuka sa cimetom je gotov....
Kolač od jabuka za petak večeKolač od jabuka za petak veče
Serviramo naš kolač od jabuka za petak veče, posut šećerom u prahu....
Retro kolač od jabuka sa grizomRetro kolač od jabuka sa grizom
Dok je još topao kolač od jabuka se posipa šećerom u prahu. Ostavlja se da se ohladi i onda se seče....
Karamel kolač od jabuka sa piškotamaKaramel kolač od jabuka sa piškotama
Karamel kolač od jabuka sa piškotama je fantastičan....
Kolač od jabuka sa kiselim mlekomKolač od jabuka sa kiselim mlekom
Kolač od jabuka sa kiselim mlekom treba potpuno da se ohladi i tek onda ga isecite. Neka vam je slatko!...

Rejting

5
Ukupno glasalo: 2
52
40
30
20
10
Oceni: