Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


U posudi se pomešaju šećer, cimet, mleveni orasi, narendana čokolada....

Operite, ogulite i očistite bundevu. Narendajte je i propržite sa malo ulja i 1 kašikom šećera i cimeta....

Izrendana bundevu pomešajte sa cimetom, šećerom, i iseckanim orasima.
Uzimajte po dve kore i dobro ih namažite....

Savet: Ako imate steviju u prahu pomešajte je sa orasima i cimetom, iako slatkoća neće biti ravnomerna....

Očistite svežu bundevu i izrendajte krupnije. Gotova bundeva se pomeša sa cimetom i sitno iseckanim orasima....

Namažite svaki par kora sa kašikom pirea od bundeve. Stavite smesu od jabuka sa koštunjavim voćem i suvim grožđem i uvijte u rolnu....

Pita sa ratlukom se peče u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni sa ventilatorom, dok ne bude gotova....

Odozgo se posipa sa malo ulja i peku u umerenoj rerni dok ne porumene.
Priprema se preliv od umućenih jaja sa šećerom....
Rejting
4.5
Ukupno glasalo: 2
51
41
30
20
10
Oceni: