Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Prvo sečemo kiseli kupus na sitno.
Jabuke se operu, oljušte i očiste od semenki, nakon toga ih narendamo na stino renda....

Isečemo kupus na sitno.
Izdinstamo u ulju kupus zajedno sa isečenim lukom i pečurkama....

Na kraju stavite kupus isečen na tračice i takođe blago izdinstajte.
Sipajte vrelu vodu i kuvajte još 10-15 minuta....

Kuvamo dok ne bude gotovo meso i dodajemo sok od kupusa, ostavljamo da se krčka 20 minuta....

Pripremaju se jaja i kiselo mleko da se začini, meša se sa bujonom od povrća i supa je gotova....

Iseckajte na stino kupus, praziluk, a paprike i šargarepu isecite na sitno.
Natopite povrće u vodi u velikoj šerpi 10 minuta....

S vremena na vreme okrećemo i mažemo maslacem, sokom od limuna i posoljenom vodom....

Vratiti u rernu još par minuta i moja sarma od kiselog kupusa je gotova....
Rejting
5
Ukupno glasalo: 2
52
40
30
20
10
Oceni: