Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Teleće Meso sa Graškom i Krompirom

Teleće Meso sa Graškom i Krompirom

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Teleće Meso sa Graškom i Krompirom
Suvo teleće meso na jermenski načinSuvo teleće meso na jermenski načinOdozgo poređamo obilno posoljeno teleće meso sa morskom soli i ostavljamo tako nedelju dana, na dva dana okrećemo i izbacujemo odvojeni sok iz mesa...
Grašak sa krompiromGrašak sa krompirom
Poslužite grašak sa krompirom sa sitno seckanom mirođijom....
Svinjsko meso sa graškom i krompiromSvinjsko meso sa graškom i krompirom
Meša se dobro, da se sos zgusne, ali da ne zagori i svinjsko meso sa graškom i krompirom se sklanja sa ringle....
Teleće mleveno meso na marokanski način sa kuskusomTeleće mleveno meso na marokanski način sa kuskusom
Kad bude gotov, promešajte kuskus kašikom i pomešajte sa korom limuna mentom. Začinite solju po ukusu....
Grašak sa krompirom iz rerneGrašak sa krompirom iz rerne
Grašak sa krompirom iz rerne je spreman....
Grašak sa prazilukom i krompiromGrašak sa prazilukom i krompirom
Kad provri dodajte zamrznuti grašak sa šargarepom i začinite solju, biberom. Kuvajte na tihoj vatri dok povrće ne bude gotovo....
Dinstane teleće šnicle sa krompirom iz rerneDinstane teleće šnicle sa krompirom iz rerne
Teleće šnicle istrljajte biberom i solju. Premažite ih maslinovim uljem i pržite ih sa svih strana. Stavite ih u tepsiju i prelijte bujonom....
Dinstani grašak sa krompirom i šargarepomDinstani grašak sa krompirom i šargarepom
Ugrevamo ulje i u njemu izdinstamo oceđeni grašak, krompir, isečen na kockice, šargarepu i luk, isečen na krugove....
Teleće šnicle na gril tiganju sa sotiranim krompiromTeleće šnicle na gril tiganju sa sotiranim krompirom
Pečemo sa jedne strane oko 4 minuta i okrećemo. Ako volite dobro prženo meso, pecite oko 6 minuta sa svih strana na umerenoj vatri....
Ovčije meso sa graškomOvčije meso sa graškom
Začinjavamo solju i alevom paprikom, sipamo vodu i kuvamo dok meso ne omekša. Dodajemo grašak....
Teleće pihtijeTeleće pihtije
1
Skloni se sa ringle, nakon 15-20 minuta lonac se otvara, bujon se procedi, meso se odvoji od kosti, iseče se na veoma sitno i rasporedi se u nekoliko...
Teleće šnicleTeleće šnicle
Posle se u veluiko posudi dobro promeša meso i marinada i ostavlja se da odstoji sat. Nakon toga se peče na roštilju....

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: