Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Teleće Meso sa Graškom i Krompirom

Teleće Meso sa Graškom i Krompirom

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Teleće Meso sa Graškom i Krompirom
Grašak sa krompiromGrašak sa krompiromPoslužite grašak sa krompirom sa sitno seckanom mirođijom....
Suvo teleće meso na jermenski načinSuvo teleće meso na jermenski način
Sečemo teleće meso na odgovarajuće komade, preporučuje se teleći kontra file....
Svinjsko meso sa graškom i krompiromSvinjsko meso sa graškom i krompirom
Meša se dobro, da se sos zgusne, ali da ne zagori i svinjsko meso sa graškom i krompirom se sklanja sa ringle....
Grašak sa krompirom iz rerneGrašak sa krompirom iz rerne
Grašak sa krompirom iz rerne je spreman....
Grašak sa prazilukom i krompiromGrašak sa prazilukom i krompirom
Kad provri dodajte zamrznuti grašak sa šargarepom i začinite solju, biberom. Kuvajte na tihoj vatri dok povrće ne bude gotovo....
Teleće mleveno meso na marokanski način sa kuskusomTeleće mleveno meso na marokanski način sa kuskusom
Kad bude gotov, promešajte kuskus kašikom i pomešajte sa korom limuna mentom. Začinite solju po ukusu....
Dinstane teleće šnicle sa krompirom iz rerneDinstane teleće šnicle sa krompirom iz rerne
Teleće šnicle istrljajte biberom i solju. Premažite ih maslinovim uljem i pržite ih sa svih strana. Stavite ih u tepsiju i prelijte bujonom....
Dinstani grašak sa krompirom i šargarepomDinstani grašak sa krompirom i šargarepom
Ugrevamo ulje i u njemu izdinstamo oceđeni grašak, krompir, isečen na kockice, šargarepu i luk, isečen na krugove....
Ovčije meso sa graškomOvčije meso sa graškom
Začinjavamo solju i alevom paprikom, sipamo vodu i kuvamo dok meso ne omekša. Dodajemo grašak....
Teleće šnicle na gril tiganju sa sotiranim krompiromTeleće šnicle na gril tiganju sa sotiranim krompirom
Pečemo sa jedne strane oko 4 minuta i okrećemo. Ako volite dobro prženo meso, pecite oko 6 minuta sa svih strana na umerenoj vatri....
Teleće šnicleTeleće šnicle
Meso se seče na kriške i istuca se....
Teleće pihtijeTeleće pihtije
Skloni se sa ringle, nakon 15-20 minuta lonac se otvara, bujon se procedi, meso se odvoji od kosti, iseče se na veoma sitno i rasporedi se u nekoliko...

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: