Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Meša se dobro, da se sos zgusne, ali da ne zagori i svinjsko meso sa graškom i krompirom se sklanja sa ringle....

Kad bude gotov, promešajte kuskus kašikom i pomešajte sa korom limuna mentom.
Začinite solju po ukusu....

Kad provri dodajte zamrznuti grašak sa šargarepom i začinite solju, biberom.
Kuvajte na tihoj vatri dok povrće ne bude gotovo....

Teleće šnicle istrljajte biberom i solju. Premažite ih maslinovim uljem i pržite ih sa svih strana.
Stavite ih u tepsiju i prelijte bujonom....

Ugrevamo ulje i u njemu izdinstamo oceđeni grašak, krompir, isečen na kockice, šargarepu i luk, isečen na krugove....

Pečemo sa jedne strane oko 4 minuta i okrećemo. Ako volite dobro prženo meso, pecite oko 6 minuta sa svih strana na umerenoj vatri....

Začinjavamo solju i alevom paprikom, sipamo vodu i kuvamo dok meso ne omekša. Dodajemo grašak....

1

Posle se u veluiko posudi dobro promeša meso i marinada i ostavlja se da odstoji sat.
Nakon toga se peče na roštilju....
Rejting
4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: