Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

U dinstani luk dodajte alevu papriku, so i promešajte.
Nakon desetak minuta stavite i krompir....

Paprikaš se stavlja u rernu i povećava se temperatura na 200 stepeni. Nakon oko 20 minuta dodaje se paradajz....

Kada omekšaju dodaje se boranija i aleva paprika, i promeša se. Doliva se voda, tek toliko da prekrije i ostavlja se na slaboj vatri....

Isključujemo gotov paprikaš od tikvica dodajemo kašicu od brašna, mešamo i ponovo stavljano na ringlu na 2-3 minuta....

Zagrejte ulje, dodajte isečen luk, šargarep i papriku, zapržite na slaboj vatri dok ne omekša povrće....

Dinstamo sitno isečen luk, beli luk i šargarepu u maslacu i malo ulja dok ne omekša.
Stavljamo srca i nastavljamo dinstanje dok ne ostane na masnoći...

Uzimamo veću šerpu, stavljamo je na ringlu u nju sipamo malo ulja da zapržimo meso.
Nakon što se proprži dodajemo i povrće, osim krompira (boraniju...

Zagrejte masnoću u velikoj šerpi i stavite očišćene i isečene pečurke da se prodinstaju nekoliko minuta.
Ubrzo dodajte džigerice i promešajte,...

Zbog karamelizovanja paprike će pustiti sok koji će zgusnuti paprikaš....
Rejting
4
Ukupno glasalo: 2
50
42
30
20
10
Oceni: