Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Ćuftice u Paprikašu

Ćuftice u Paprikašu

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Ćuftice u Paprikašu
Paprikaš sa pilećim želucimaPaprikaš sa pilećim želucimaPaprikaš se doda u želuce. Začinjavamo biberom i alevom paprikom. Dodajemo lovorov list 1-2 listića....
Posni paprikaš od boranijePosni paprikaš od boranije
Posloli se, stavlja se aleva paprika, sipa se vrela voda. Kuva se dok ne bude gotovo. Na kraju se stavlja paradajz da vri sa boranijom....
Paprikaš sa goveđim mesomPaprikaš sa goveđim mesom
Kad sklonimo meso s vatre u njega dodamo svo povrće, iseckanu nanu, peršun, alevu papriku i 1 šolju tople vode. Sve to dinstamo još 30 minuta....
Krompir paprikaš sa boranijomKrompir paprikaš sa boranijom
Kad se luk izdinsta, dodajemo paprike i šargarepu, prethodno isečenu na sitne komade i alevu papriku....
Krompir paprikaš sa bamijomKrompir paprikaš sa bamijom
Kad paprikaš bude gotov i malo se ohladi pospemo sitno iseckanim peršunom....
Moj paprikaš sa ćufticamaMoj paprikaš sa ćufticama
Stavite 1 kašiku brašna, promešajte i dodajte alevu papriku, dok ne prestajete da mešate. Dodajte oceđenu boraniju....
Paprikaš sa svinjskim nogicamaPaprikaš sa svinjskim nogicama
Dodaje se aleva paprika, paradajz pire, rastvoren u malo vode i vino. Stavljaju se nogice i doliva se voda dok ih ne prekrije....
Babin paprikaš sa tikvicamaBabin paprikaš sa tikvicama
Paprikaš se ostavlja da vri oko 5-6 minuta na tihoj vatri. Sklanja se sa vatre i posipa se svežim peršunom i svežom mirođijom....
Paprikaš sa svinjskim mesomPaprikaš sa svinjskim mesom
Dodajemo brašno, alevu papriku, biber, beli luk i svo povrće, prethodno oprano i očišćeno i pržimo još 5-6 minuta....
Jelo - paprikaš sa džigericomJelo - paprikaš sa džigericom
Zagrejte masnoću u velikoj šerpi i stavite očišćene i isečene pečurke da se prodinstaju nekoliko minuta. Ubrzo dodajte džigerice i promešajte,...
Posni paprikaš sa graškomPosni paprikaš sa graškom
Rastvorite brašno u malo vode i sipajte u tankom mlazu uz neprestano mešanja, a možete da dodate još ako više volite veoma gust paprikaš....
Paprikaš sa pilećim srcimaPaprikaš sa pilećim srcima
Dinstamo sitno isečen luk, beli luk i šargarepu u maslacu i malo ulja dok ne omekša. Stavljamo srca i nastavljamo dinstanje dok ne ostane na masnoći...

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
50
42
30
20
10
Oceni: