Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Dodajte alevu papriku i paradajz iz konzerve. Promešajte i kuvajte oko 5 minuta.
Dodajte pileće meso i nalijte 2 1/2 šolje tople vode....

Izvadite posudu uz rerne, sipajte paprikaš, poređajte pileće batake i začinite solju i biberom, nalijte šolju tople vode....

Paprikaš se stavlja u rernu i povećava se temperatura na 200 stepeni. Nakon oko 20 minuta dodaje se paradajz....

Kada omekšaju dodaje se boranija i aleva paprika, i promeša se. Doliva se voda, tek toliko da prekrije i ostavlja se na slaboj vatri....

Kad se luk izdinsta, dodajemo paprike i šargarepu, prethodno isečenu na sitne komade i alevu papriku....

Kad paprikaš bude gotov i malo se ohladi pospemo sitno iseckanim peršunom....

Prilikom serviranja po želji dodajte ljutu alevu papriku ili ljutu papriku....

Dodaje se brašno, aleva paprika, isečen paradajz na sitno (ja sam ga blanširala, da bi ga oljuštila), so i šećer po ukusu i čenovi belog luka, isečeni...

Nakon što luk i šargarepa dobiju blago zlatastu preplanulost, dodaje im se aleva paprika i odmah nakon toga paradajz....

Stavite alevu papriku, paradajz i paradajz pire.
Promešajte, stavite so i biber. Dodajte paprike i beli luk....
Rejting
4
Ukupno glasalo: 2
50
42
30
20
10
Oceni: