Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Prijatno uz ove krhke pileće šnicle u rerni sa ukusnim sosom!...

Isključite, izvadite i servirajte pileće šnicle u rerni sa pečurkama i sosom....

Batake odvojite od kostiju i napravite šnicle. Možete skinuti kožu ako želite. Posolite i stavite u posudu sa poklopcem....

Od pilećeg filea se prave šnicle i svaka se lepo istuca. Ređaju se u duboku posudu....

Isečemo pileće grudi po želji ili na zalogaje ili na šnicle, a zašto ne i obe....

1

Vade se šnicle, tope se u umućena jaja, posle u smesu od prezli i brašna. Prže se sa obe strane dok ne postanu zlataste....

Ovom smesom prelijte šnicle i ostavite ih na 2-3 sata.
Nakon toga ih izvadite iz marinade, poređajte na roštilj u rerni....

Pileće šnicle (bez kože) se začinjavaju začinom za piletinu i mažu se preostalim parčićima maslaca....

1

Sklanjamo foliju, okrećemo šnicle i pečemo još 30 minuta.
Naše sporo pečene šnicle od vrata su gotove....
Rejting
3.5
Ukupno glasalo: 2
50
41
31
20
10
Oceni: