Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Šnicle od spanaćaZagrejte ulje u tiganj pažljivo isipajte oblikovane šnicle od spanaća. Ispržite sa obe strane.
Servirajte sa kiselim mlekom.
Uživajte!...
Šnicle od nosare
Najvažniji uslov koji treba da ispoštujete je da nabavite svežu ribu. Ona se čisti od iznutrica, glave, krljušti i peraja.
Opere se pod tekućom...
Šnicle sa patlidžanom
Zagrevate ulje u velikom tiganju i pržite šnicle, dok ne postanu braon sa obe strane....
Šnicle od koprive
Poparimo koprivu, ocedimo je dobro i isečemo je na sitno (procedurea je ista i kod sušene).
Stavljamo pirinač da se kuva u posoljenoj vodu u odnosu...
Šnicle od sočiva
Na pek papiru oblikujte šnicle, posipajte ih uljem i pecite dok ne dobiju braon boju....
Šnicle od karfiola
Nakon što je sve bilo gotovo posula sam šnicle od karfiola sa malo bibera i čubra....
Šnicle od divljači
Meso sameljite. Ako vam se čini suvo, a volite masnije, možete da dodate malo slanine.
U posudu stavite mleveno meso, dodajte peršun isečen na...
Šnicle iz Liježa
Serviramo ih tako što na svaku šniclu stavljamo po jedan krug limuna i uvijeni rolat filea inćune.
Kad prilog serviramo prženi krompir....
Šnicle sa povrćem
Stavljamo u vatrostalnu činiju red šnicli, red povrća i tako dok ne potrošimo sastojke. Sipamo vino preko šnicli....
Šnicle od tolstolobika
Pažljivo očistimo ribu od krljušti, glave i repa. Isečemo je na kotleta, koje naprskamo sokom od limuna i ostavljamo bar 30 minuta u frižideru....
Rejting
3.5
Ukupno glasalo: 2
50
41
31
20
10
Oceni: