Bugarski recepti sa ribom

Bugarski recepti sa ribom

Pogledaj ovu kolekciju recepata iz kategorije bugarski recepti sa ribom. U kulinarskoj mreži Bonapeti otkrićeš 705 recepata iz bugarske kuhinje sa ribom, koje su naši kulinari već priremili i dodali na sajtu.
  • najnoviji
  • najpopularniji
  • najčešće komentarisani
  • najviše snimani
  • najčešće ocenjivani
Pečene papalinePečene papaline
Tanya LevenovaTanya Levenova1664233
Jednostavna haringa na roštiljuJednostavna haringa na roštilju
AneliaStefanovaAneliaStefanova1313421
Pastrmka u rerniPastrmka u rerni
Monika IvanovaMonika Ivanova431320
Mariniran crnomorski šnjurMariniran crnomorski šnjur
Asya ZaevskaAsya Zaevska1313312
Pržena sardela na ražnjićuPržena sardela na ražnjiću
VILI-Violeta MatevaVILI-Violeta Mateva2k555320
Prazan RibnikPrazan Ribnik
Vanya GeorgievaVanya Georgieva1k260150
Som u tiganjuSom u tiganju
A.KundevaA.Kundeva46117
Som na roštiljuSom na roštilju
Elena TodorovaElena Todorova3047179
Usoljena marinirana skušaUsoljena marinirana skuša
Hristinka KolevaHristinka Koleva2684541
Usoljena palamidaUsoljena palamida
Sergei AnchevSergei Anchev1272922
Prženi kotleti somaPrženi kotleti soma
Albena Asenova-PisevaAlbena Asenova-Piseva41189106
Pečeni zubatac u folijiPečeni zubatac u foliji
Mina DimitrovaMina Dimitrova488151119
Vatus (Morska lisica) na tiganjuVatus (Morska lisica) na tiganju
Velichka ShtarbanovaVelichka Shtarbanova2595852
Pečena skuša u folijiPečena skuša u foliji
Sia RibaginaSia Ribagina61415296
Prženi som u kukuruznom brašnuPrženi som u kukuruznom brašnu1
Vanya GeorgievaVanya Georgieva1k260150
Palamida sa sokom od limunaPalamida sa sokom od limuna
VILI-Violeta MatevaVILI-Violeta Mateva2k555320
Pohovani surimi štapićiPohovani surimi štapići
Vanya GeorgievaVanya Georgieva1k260150
Zamrznut pangasius iz rerneZamrznut pangasius iz rerne
Vanya GeorgievaVanya Georgieva1k260150
Oslić sa specijalnim pohovanjemOslić sa specijalnim pohovanjem
Mariana Petrova IvanovaMariana Petrova Ivanova1k350339

Rejting

4.8
Ukupno glasalo: 5
54
41
30
20
10
Oceni: