Ovaj recept su komentarisali

Anonimni
Anonimni
Anonimni
Postovani, posle fermentacije od 3-5 dana vino se procedi i ostavlja na toplom mestu ali da li se posuda istodobro zatvara u tom "drugom krugu" ili ostaje otvorena? I treci put isto tako, da se procedi u flase i tek onda stavlja na hladno mesto?
01.08.2021 17:21

Poslednje komentarisani

Domaći liker od limuna LikerDomaći liker od limuna11
Veselina KonstantinovaVeselina Konstantinova2k550600
Vruća rakija RakijaVruća rakija12
AnonimenAnonimen213712
Rakija od bundeve RakijaRakija od bundeve11
Mina DimitrovaMina Dimitrova456140204
Vino od smokviDomaće vinoVino od smokvi12
Marina NordMarina Nord470123189
Domaće vino od trešanja Domaće vinoDomaće vino od trešanja11
Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova1k250587
Krem liker od pomorandžeLikerKrem liker od pomorandže11
Hristinka KolevaHristinka Koleva2684480
Vino od aronijeDomaće vinoVino od aronije21
EfrosiaEfrosia534170281
Domaći liker od krušaka LikerDomaći liker od krušaka1
Veska BaltadjievaVeska Baltadjieva1