Domaća torta sa kakao korama i jagodama

03/07/2018
"Možete reći volim te, a može prosto da pripremite domaću tortu sa kakao korama i jagodama - poruka je ista "
Priprema30 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno70 min.
Porcije12
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano104
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Lepo pomešamo suve sastojke. Dodajemo dva umućena jajeta i pomešano sveže i kiselo mleko. Malo umutimo viljuškom i dodajemo ulje, med i orahe.

Pečemo na 180 stepeni, proveravamo čačkalicom za zube.

Kad se ohladi, sečemo na tri kore.

Počinjemo sa sastavljanjem torte. Koru prelivamo svežim mlekom, u kojem smo rastvorili med, pavlaku, rastopljenu čokoladu, koru itd. do kraja.

Na vrhu napravimo razlčite oblike od šlaga, uz pomoć šprica i ukrašavamo rendanom čokoladom i svežim jagodama.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar