bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Pržene pileće džigerice

Pržene pileće džigerice

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
2k
1k
Pržene pileće džigerice
Fotografije: Elena Stefanova Jordanova
1 / 4
16/07/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema15 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno30 min.
Porcije2
"Otkrijte tajnu hrskavih prženih pilećih džigerica sa nežnom sredinom ovde"

Potrebni sastojci

  • pileće džigerice - 500 g
  • brašno - da se uvalja
  • ulje - za prženje
  • so - po ukusu
  • biber - po ukusu
  • limun - za dekoraciju
  • sok od limuna - za polivanje
* merne jedinice

Način pripreme

Pileće džigerice očistimo. Operemo u mnogo voda i natopimo. Svaku džigericu uvaljamo u brašno, pomešano sa solju.

Ostavljamo da odstoje. U tiganju zagrevamo ulje. Ponovo uvaljamo u brašno i otresemo, pržimo na ulju.

Serviramo ih posute mlevenim biberom i sokom od limuna.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: