Moldavski boršč

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
24/07/2018
"I da ne zaboravite da stavite 1-2 kašike kiselog mleka - obavezno je "
Priprema25 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno85 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano171
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ogulite krompir, podelite ga na pola i skuvajte.

Krompir protrljajte kroz sito sa bujonom i toj smesi dodajte sitno iseckanu šargarepu, iseckani luk, sitno isekcanu cveklu, kupus i peršun.

Sipajte vruću vodu i kuvajte, dok sastojci ne omekšaju. Pri kraju kuvanja dodajte ulje i sok od limuna.

Začinite Moldavski boršč solju, mirođijom i poslužite ga sa 1-2 kašike kiselog mleka u svakoj porciji boršča.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar