Posni pasulj sa lukom iz tiganja
Постен боб с лук на тиган
bonapeti.rs»Recepti»Jela od Povrća»Posni pasulj sa lukom iz tiganja

Posni pasulj sa lukom iz tiganja

Nina Ivanova IvanovaNina Ivanova Ivanova
Šef kuhinje
513512k132
Posni pasulj sa lukom iz tiganja
Fotografije: Nina Ivanova Ivanova
1 / 3
28/07/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
25 min.
Ukupno
35 min.
Porcije
3
"Probajte naš pasulj - možete li poverovati da smo ga pripremili za pola sata"

Potrebni sastojci

  • pasulj - 2 konzerve (po 400 g u pikantnom sosu)
  • luk - 1 glavica
  • aleva paprika - 1/2 kašičice
  • ulje - 2 supene kašike
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Luk sitno iseckajte. Ugrejte ulje na umerenoj temperaturi u tiganju. Propržite luk dok ne omekša, oko 5 minuta.

Sipajte alevu papriku, promešajte i pržite još oko 2 minuta. Sipajte pasulj i začinite solju.

Pržite, mešajte periodično oko 15 minuta.

Servirajte sa ljutim paprikama, ako nije dovoljno pikantan.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: