Posni pasulj sa lukom iz tiganja

28/07/2018
"Probajte naš pasulj - možete li poverovati da smo ga pripremili za pola sata "
Priprema10 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno35 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano541
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pasulj - 2 konzerve (po 400 g u pikantnom sosu)
  • luk - 1 glavica
  • aleva paprika - 1/2 kašičice
  • ulje - 2 supene kašike
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Luk sitno iseckajte. Ugrejte ulje na umerenoj temperaturi u tiganju. Propržite luk dok ne omekša, oko 5 minuta.

Sipajte alevu papriku, promešajte i pržite još oko 2 minuta. Sipajte pasulj i začinite solju.

Pržite, mešajte periodično oko 15 minuta.

Servirajte sa ljutim paprikama, ako nije dovoljno pikantan.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar