Karfiol u sosu iz rerne

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
05/03/2017
"Jedno osveženje za sve one kojima je dosadilo meso "
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano43 148
  • Pregledi tokom meseca617
  • Pregledi tokom sedmice323
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Karfiol očistite, podelite na ružice i stavite u posoljenu vodu da se kuvaju.

Izvadite ih i poređajte u vatrostalnu posudu, koju ste prethodno nauljali. U posebnu posudu dodajte kiselo mleko, brašno, so po želji i rendan kačkavalj, pa sve to umutite.

Polovinom dobijenog sosa prelijte karfiol, posipajte prezle preko i onda ponovo prelijte preostalim sosom. Jelo pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni, dok ne dobije zlatskatu boju.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar