Pohovana teleća džigerica

07/09/2018
"Za poznavaoce, za muško društvo, za degustatore, za stare prijatelje, za specijalne prilike ili prosto za sve - pohovana teleća džigerica "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije12
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano269
  • Pregledi tokom meseca30
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • teleća džigerica - 1 kg
  • sveže mleko - 300 ml
  • brašno
  • jaja - 2 komada
  • biber - za posipanje
  • so
  • crni luk - 1 glavica
  • ulje - za prženje
* merne jedinice

Način pripreme

Očistimo teleću džigericu i sečemo na komade. Začinimo ih biberom i solju. U posudu stavljamo sveže mleko i stavljamo isečene komade džigerice u njega da odstoje 10-20 minuta.

Pohujemo u ugrejanom ulju potapamo u brašno i jaja.

Gotove pohovane džigerice stavljamo u šerpu, sečemo crni luk na kolutove i poklopimo da se izdinstaju. Prijatno!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar