Prženo meso

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj70033
08/09/2018
"Nepretenciozno i ukusno, ostaje samo da vam kažemo nazdravlje "
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano906
  • Pregledi tokom meseca55
  • Pregledi tokom sedmice13
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • teleće meso - 1, 5 kg, može i svinsko, ovčije, od buta
  • so
  • biber
  • piment - istucan
  • luk - 250 g
  • maslac - za prženje, ili ulje
  • peršun - 1 vezica
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite prethodno oprano i osušeno meso na velike parčiće. Probodite ih nožem, stavite ih u avan i dobro ga istucajte.

Pospite začinima i dodajte iscekane na sitno luk i peršun.

Zagrejte masnoću i ispržite u njemu meso, dok ne bude gotovo.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar