Babina griz alva

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77613
09/09/2018
"I kao što smo rekli griz alva - probajte ovu babinu - mnogo će vam se svideti "
Priprema5 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno15 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 552
  • Pregledi tokom meseca34
  • Pregledi tokom sedmice8
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • voda - 4 šolje
  • šećer - 2 i 1/2 šolje
  • griz - 3 šolje
  • vanila - 1 komad
  • ulje - 1 šolja
  • cimet - po želji
* merne jedinice

Način pripreme

Pripremamo prvo sirup od vode i šećera. U njega dodajemo vanilu.

Kada je gotov, u dubok tiganj se sipa ulje. Kada se zagreje sipa se griz i zaprži se dok ne postane zlatast.

Nakon toga u njega sipamo sirup i mešamo energično da se ne stvore grudvice.

Sipamo u posudu i čekamo da se ohladi. Serviramo sa cimetom po želji.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar